preloader

Зареждане...

Новини

Последни новини

Новини

С радост споделяме интересни новини и факти с Вас, свързани с нашия живот.

image
Март 08, 2019

Успешно завършена академия

Екипът на Young Riders Academy 2018 изпълни програмата и завърши в Женева. Завършилите през това пето издание съгласно официалната програма на YRA, бяха приветствани в централата на FEI от президента Де Вос в Лозана, след това в Женева в централата на Rolex от Спонсориращата група, за да завършат с церемонията по награждаването.

Част от YRA Team 2018 бяха: Harry Charles, GBR; Ventsislav Izov, BUL; Lisa Nooren, NED; Jenny Rankin, IRL; Lisa Ulven, NOR; Chloe Whinchester, GBR; Pieter Clemens, BEL; Guido Franchi, ITA; Matteo Leonardi, ITA; Dimme d´Haese, BEL; Christopher Kläsener, GER; Darragh Ryan, IRL

image
Юли 15, 2018

Впечатляващо първо място

Венцислав Изов с кон Езоп спечели в оспорвана надпревара купата на големият приз "Студенец", изпитание с височина на препятствията 145 см.

image
Юни 10, 2018

Победа в Атина

Българският национален отбор в състав: Ангел Няголов с Чакотаго, Антон Дацински с Бамби, Венцислав Изов с Езоп и Ивайло Бонев с Денденс ВДЛ спечели второ място на Купа на нациите CSIO2*-W в Атина.

На първо място е отборът на Италия. С това класиране нашият отбор оглави класирането в Група А на Дивизия 2 Купа на нациите и увеличи шансовете за класиране на финала на Дивизия 2 през месец август в Будапеща CSIO5*.