ПОДГОТОВКА В ГЕРМАНИЯ

Ново сътрудничество с международен треньор

От началото на 2013 работим в Германия заедно с международния треньор Тонко Барлаген.
Тонко е роден в Холандия, идва от семейство с установени традиции в отглеждането на коне. Дядо му е бил първият, който е започнал да отглежда модерни коне за спорт още през 1920г. Баща му е бил национален треньор на Холандия от 1975г. до 1985г.
Тонко се състезава в няколко европейски шампионата като ездач на пони, също в категориите за деца и младежи. Като страши взима участие в международни турнири.
Преди двадесет години концентрира работата си върху обучението. Има над 100 ученика в Германия . С него тренират деца, аматьори, но също така и професионални ездачи, които имат доказан успех в скачания до 1.50м. Ученици на Тонко печелят 3 златни медала и 1 бронзов медал на Европейския шампионат в категориите за деца и езда на пони.
Тонко е много деен и в други държави. От 1993г. насам преподава много в Гърция. През 2005г. става национален треньор на Азербейджан, за да подготви ездачите за Олимпийските игри в Пекин. Други държави, които Тонко посещава за клиники, са Турция и Китай.
Синът ни Венцислав и още две ездачки от България бяха при Тонко за три седмици това лято и тренираха там. В нрая на месец Август Венци се състезава много успешно на национален турнир в Германия . При два старта взе 3-то и 2-ро място съответно на 1.20м и 1.30м, което бе отлична подготовка за Балканиадата в Турция.
В имението на Тонко винаги може да се остане и за по-дълго време. Конюшнята, закритото учулище и къщата за гости са само част от предлаганите услуги.
За повече информация и детайли може да се свържете с Мирослав Изов .

Галерията изисква да имате инсталиран JavaScript и Flash Player. Изтеглете Flash от тук.


  Kонна база МСВ Изови | тел: +359896634444, +359895616405 | email: info@horse.bg